Hamster
Hamster
۲۱۹ طرفدار
جدیدترینها
آخرین انتشارها

Rot Pretty
آخرین انتشار • تکآهنگ

What I Want
۲۰۲۶ • تکآهنگ

Cat's Meow
۲۰۲۶ • تکآهنگ

The Dirt and the Circumstance
۲۰۲۶ • تکآهنگ
طرفداران اینها را هم گوش میدهند
درباره
۲۱۹ طرفدار
۴۴ انتشار • فعال از ۲۰۱۹
Hamsters are rodents (order Rodentia) belonging to the subfamily Cricetinae, which contains 19 species classified in seven genera. They have become established as popular small pets. The best-known species of hamster is the golden or Syrian hamster (Mesocricetus auratus), which is the type most commonly kept as a pet. Other hamster species commonly kept as pets are the three species of dwarf hamster, Campbell's dwarf hamster (Phodopus campbelli), the Winter white dwarf hamster (Phodopus sungorus) (also referred to as Djungarian) and the Roborovski hamster (Phodopus roborovskii), and the less common Chinese hamster (Cricetulus griseus). Hamsters feed primarily on seeds, fruits, vegetation, and occasionally burrowing insects. In the wild, they are crepuscular: they forage during the twilight hours. In captivity, however, they are known to live a conventionally nocturnal lifestyle, waking around sundown to feed and exercise. Physically, they are stout-bodied with distinguishing features that include elongated cheek pouches extending to their shoulders, which they use to carry food back to their burrows, as well as a short tail and fur-covered feet.
ادامهی بیوگرافی
Hamsters are rodents (order Rodentia) belonging to the subfamily Cricetinae, which contains 19 species classified in seven genera. They have become established as popular small pets. The best-known species of hamster is the golden or Syrian hamster (Mesocricetus auratus), which is the type most commonly kept as a pet. Other hamster species commonly kept as pets are the three species of dwarf hamster, Campbell's dwarf hamster (Phodopus campbelli), the Winter white dwarf hamster (Phodopus sungorus) (also referred to as Djungarian) and the Roborovski hamster (Phodopus roborovskii), and the less common Chinese hamster (Cricetulus griseus). Hamsters feed primarily on seeds, fruits, vegetation, and occasionally burrowing insects. In the wild, they are crepuscular: they forage during the twilight hours. In captivity, however, they are known to live a conventionally nocturnal lifestyle, waking around sundown to feed and exercise. Physically, they are stout-bodied with distinguishing features that include elongated cheek pouches extending to their shoulders, which they use to carry food back to their burrows, as well as a short tail and fur-covered feet.
منبع: ویکیپدیا




























