Kangaroo

Kangaroo

۴۶۶ طرفدار

جدیدترین‌ها

Haswi lava ku Ganha

Kangaroo

A World Above

Kangaroo

Going Back To You

Kangaroo

凡人修仙

Kangaroo

冻结时间

Kangaroo

آخرین انتشارها

Haswi lava ku Ganha

آخرین انتشار • تک‌آهنگ

A World Above / Going Back to You

۲۰۲۶ • تک‌آهنگ

凡人修仙

۲۰۲۶ • تک‌آهنگ

冻结时间

۲۰۲۵ • تک‌آهنگ

طرفداران این‌ها را هم گوش می‌دهند

درباره

۴۶۶ طرفدار

۳۴ انتشار • فعال از ۲۰۰۱

Kangaroos are marsupials from the subfamily Macropodinae (macropods, meaning "large foot"). In common use, the term is used to describe the largest species from this family, the red kangaroo, as well as the antilopine kangaroo, eastern grey kangaroo, and western grey kangaroo. Kangaroos are indigenous to Australia and New Guinea. The Australian government estimated that 42.8 million kangaroos lived within the commercial harvest areas of Australia in 2019, down from 53.2 million in 2013. As with the terms "wallaroo" and "wallaby", "kangaroo" refers to a paraphyletic grouping of species. All three terms refer to members of the same taxonomic family, Macropodidae, and are distinguished according to size. The largest species in the family are called "kangaroos" and the smallest are generally called "wallabies". The term "wallaroos" refers to species of an intermediate size. There are also the tree-kangaroos, another type of macropod which inhabit the upper branches of trees in the tropical rainforests of New Guinea, far northeastern Queensland, and some of the islands in the region. A general idea of the relative size of these informal terms could be: wallabies: head and body length of 45–105 cm (18–41 in) and tail length of 33–75 cm (13–30 in); the dwarf wallaby (the smallest of all known macropod species) is 46 cm (18 in) long and weighs 1.6 kg (3.5 lb); wallaroos: the black wallaroo (the smaller of the two species) with a tail length of 60–70 cm (24–28 in) and weight of 19–22 kg (42–49 lb) for males and 13 kg (29 lb) for females; kangaroos: a large male can be 2 metres (6 feet 7 inches) tall and weigh 90 kg (200 lb). tree-kangaroos: ranging from Lumholtz's tree-kangaroo: body and head length of 48–65 cm (19–26 in), tail of 60–74 cm (24–29 in), weight of 7.2 kg (16 lb) for males and 5.9 kg (13 lb) for females; to the grizzled tree-kangaroo: length of 75–90 cm (29.5–35.5 in) and weight of 8–15 kg (18–33 lb);

ادامه‌ی بیوگرافی

Kangaroos are marsupials from the subfamily Macropodinae (macropods, meaning "large foot"). In common use, the term is used to describe the largest species from this family, the red kangaroo, as well as the antilopine kangaroo, eastern grey kangaroo, and western grey kangaroo. Kangaroos are indigenous to Australia and New Guinea. The Australian government estimated that 42.8 million kangaroos lived within the commercial harvest areas of Australia in 2019, down from 53.2 million in 2013. As with the terms "wallaroo" and "wallaby", "kangaroo" refers to a paraphyletic grouping of species. All three terms refer to members of the same taxonomic family, Macropodidae, and are distinguished according to size. The largest species in the family are called "kangaroos" and the smallest are generally called "wallabies". The term "wallaroos" refers to species of an intermediate size. There are also the tree-kangaroos, another type of macropod which inhabit the upper branches of trees in the tropical rainforests of New Guinea, far northeastern Queensland, and some of the islands in the region. A general idea of the relative size of these informal terms could be: wallabies: head and body length of 45–105 cm (18–41 in) and tail length of 33–75 cm (13–30 in); the dwarf wallaby (the smallest of all known macropod species) is 46 cm (18 in) long and weighs 1.6 kg (3.5 lb); wallaroos: the black wallaroo (the smaller of the two species) with a tail length of 60–70 cm (24–28 in) and weight of 19–22 kg (42–49 lb) for males and 13 kg (29 lb) for females; kangaroos: a large male can be 2 metres (6 feet 7 inches) tall and weigh 90 kg (200 lb). tree-kangaroos: ranging from Lumholtz's tree-kangaroo: body and head length of 48–65 cm (19–26 in), tail of 60–74 cm (24–29 in), weight of 7.2 kg (16 lb) for males and 5.9 kg (13 lb) for females; to the grizzled tree-kangaroo: length of 75–90 cm (29.5–35.5 in) and weight of 8–15 kg (18–33 lb);

منبع: ویکی‌پدیا

۰:۰۰ ۰:۰۰